About

Over mij

ICT

Sinds 1985 ben ik werkzaam in de ICT, voornamelijk in het bedrijfsleven als systeem- en netwerkbeheerder bij onder andere RTB Van Heugten (tegenwoordig onderdeel van Royal HaskoningDHV), de VARA (inderdaad BNNVARA) en IDTV Film & Video Productions. En vanaf november 2016 als zzp'er met 6601rs12 ICT Services.

Ervaring

Rare jongens, die werkgevers. Zitten kennelijk niet te wachten op iemand met mijn ervaring, of eigenlijk, van mijn leeftijd. Daarom heb ik besloten om zelfstandig te worden zodat ik mijn kennis en ervaring kan blijven inzetten. Ik blijf het interessant vinden en leuk om te doen; en dat is het belangrijkste. Ook voor u. Bel mij!

Tevreden klanten

Bovendien heb ik genoeg van het keurslijf van de werknemer; het is mooi geweest zo. En omdat ik vrijwel altijd intern op afdelingen automatisering en ICT heb gewerkt, is het zaak te bouwen aan een eigen netwerk en klandizie in Wijchen en omgeving. Ik wil mijn eigen werktijden bepalen en mijn eigen beslissingen nemen. En mijn eigen verantwoordelijkheden om tevreden klanten (of liever cliënten?) te krijgen en te houden.

Brede interesse

Mijn ervaring (en interesse) is voornamelijk in de breedte en niet zozeer in een specialisme. Dat is ook de reden waarom ik u kan helpen op vrijwel alle terreinen van uw ICT huishouding. Met uw computer, en uw Wi-Fi, en met de rest van het netwerk en uw randapparatuur. Met het aanleggen en aansluiten van alle componenten. Of met de keuze voor hardware en software, en het bouwen van uw website.

Ik ben inzetbaar voor zowel particulier, zzp'er, als voor de mkb'er. Bij u thuis, op het bedrijf, of in "the cloud".

Vraag en Antwoord

Het kan mij in hoge mate irriteren als iets niet naar behoren werkt. Herkenbaar? Vaak weet ik snel een oplossing te vinden, soms duurt dat wat langer. Ik vind het leuk om te puzzelen en bijt mij vast in het probleem tot ik de uitkomst heb gevonden. In een enkel geval moet ik opgeven.

Als u iemand zoekt die op het merendeel van uw vragen over ICT een goed antwoord heeft, bent u bij mij aan het juiste adres: 6601rs12!

6601rs12 ICT Services

Locatie

Geheime code? Da Vinci? Software versienummer? Nieuw model Audi? Jedi Master? Bijna goed, 6601rs12 is namelijk mijn postcode en huisnummer. Lijkt misschien wat lastig te onthouden maar wel goed te vinden. Bovendien is mijn e-mail adres als gevolg daarvan een perfecte bepaling van wie en waar precies, van exact naar globaal: voornaam.achternaam@postcode&huisnummer.land. Iedereen op aarde kan mij lokaliseren.

Netwerk

Tegenwoordig heeft ook bijna iedereen een (of meerdere) computer(s) via Wi-Fi of bekabeling met het internet verbonden. Veel mensen hebben het idee dat er een en ander te verbeteren is, en dat is vermoedelijk ook zo. Ik kan daarbij helpen. Ook de kleinzakelijke gebruiker is bij 6601rs12 ICT Services aan het juiste adres. Ik heb ervaring met netwerken met tientallen servers en honderden gebruikers.

Oplossing

Sommige vragen hebben geen antwoord, voor sommige problemen is geen oplossing. Een bug in de software kan ik niet doen verdwijnen, maar is wellicht te omzeilen met wat in het Engels een workaround heet en in het Nederlands een omweg, alternatief of tijdelijke oplossing.

Heeft u ICT vragen of problemen? Ik heb waarschijnlijk antwoorden en oplossingen. Bent u niet tevreden met uw huidige ICT partner? Probeer 6601rs12 ICT Services. Baat het niet, schaadt het niet.

Betaalbaar

Ik hanteer verschillende tarieven voor verschillende werkzaamheden, maar vermoed dat ik in de meeste gevallen een passende en betaalbare oplossing kan bieden. Vaste prijsafspraak is ook mogelijk. Los ik uw vraag of probleem niet op, dan geldt no cure, no pay...


Afkortingen en termen uit de Informatie en Communicatie Technologie